About

Masha

Foodie, Entrepreneur, Content Creator, Blogger

Hallo allemaal!

Mijn naam is Masha en naast ondernemer, business economist en actieve deelnemer van allerlei projecten en uitwisselingen, ben ik ook een enorme foodie.

noun \  food·ie  \ ˈfü-dē \

A person having an avid interest in the latest food fads

En ik eet gewoon heel graag. Toch schrok ik niet zomaar alles naar binnen. Ik wil graag gezond blijven en let daarom specifiek op de voedingswaarde van producten. Ook het milieu ligt me nauw aan het hart. Daarom probeer ik minder plastic verpakkingen te kopen, meer lokale producten te kiezen en minder dierlijk te eten. Zo kook ik zelf altijd zonder vlees en gebruik ik vooral Alpro ter vervanging van melkproducten. Maar als je me uitnodigt op een heerlijke barbecue in de zomer, smul ik naar hartelust mee!

Alles met mate, daar draait het om. Behalve mijn liefde voor eten, die is grenzeloos. Met deze blog hoop ik leuke ideeën te kunnen delen, receptjes de wereld in te lanceren en de average student aan te zetten tot gezonder eten.

History

Alles begon toen ik in het 2e jaar aan de KU Leuven op kot ging. Vlees sprak me niet aan en was duur, dus dat bande ik uit mijn dieet. Ik experimenteerde met allerlei groenten en fruit, maar merkte dat vooral mijn ontbijtjes quite instagrammable waren. Mijn ontbijtconcept met glazen ‘jars’ waarin ik yoghurt-granola-fruit-noten-zaden in laagjes orden in een potje werd een hit op instagram. Na jaren enkel jars te posten, besloot ik mijn volledige passie met jullie te delen en dus mijn zaakje uit te breiden naar recepten, tips en ervaringen.

Oh ja en excuse my English. Ik heb de neiging om nogal wat anderstalige woorden te mixen in mijn dagelijkse taal. Dat maakt het wel wat dynamischer, niet? 

Nog vragen? Stel ze allemaal gerust hieronder!

Toedels xoxo

Advertisement