Hello foodblog!

Dag voedselliefhebbers, Instagrammers en allen die hun weg zijn kwijtgeraakt op het internet en zo hier zijn beland! Iedereen welkom!

Alweer kondig ik een revival aan van mijn bloggerbestaan. Deze keer hopelijk for real! Er gaan een aantal dingen veranderen: ik post niet enkel jars, maar ook ander eten met de recepten erbij. Ik zal ook verschillende nieuwe/onbekende producten aanbevelen en reviewen voor jullie.
Dat is
1. Handig voor jou om nieuwe lekkernijen te ontdekken
2. Handig voor mij om te netwerken met producenten en distributeurs van toffe voeding

Waarom wil ik mijn blog vaker gebruiken?
Wel, ik post steeds vaker gerechtjes die ik maak op instagram, maar deze passen niet per se in mijn jars-feed. Daarom zoek ik een andere uitlaatklep 😄
Bovendien worden daarvan ook vaak recepten gevraagd en goeie reacties gegeven!
En als laatste reden en tof verhaaltje dat voor deze ommeslag zorgde:

Enkele weken geleden vond een Foodblogger Event plaats in de Holy Food Market in Gent. Voor hen die dit niet kennen: in Gent werd een leegstaande kerk volledig omgebouwd tot mini voedsel festival met hapjes en maaltijden uit verschillende culturen. De moeite? Jazeker!

 

 

IMG_20180416_161505.jpgIk heb de Holy Food Market altijd al willen bezoeken, en vooral toen ik op Facebook het Foodblogger event zag, twijfelde ik niet langer. Na een treinrit van Leuven naar Gent, was ik toch nog vroeger toegekomen dan mijn vriendin Layli, die nog les had. Ik ging alleen binnen en merkte al snel dat er niet al te veel ‘event’ te beleven was. Ik zette mij aan een tafeltje en bekeek allerlei menukaarten. Intussen waren nog 2 vrouwen binnen gekomen en wisten na een vijftal minuutjes rondkijken ook niet meer wat te doen. Zo kwam ik in contact met 2 vertegenwoordigers van Jetimport, die op het event waren om hun producten te promoten bij foodbloggers. Aangezien ik daar de enige was, gaven ze mij maar alle informatie én een tafel vol producten! Ik was in de wolken. De proteïnerepen, de gezondere popcorn ‘propercorn’, de chips-vervangende rice puffs, de vitaminedrankjes: alles was voor mij. Ik moest het maar uitproberen, posten, verspreiden en gewoon genieten! Mijn dag was dus al gemaakt, toen ook nog de hoofdmanager aankwam.

Alles naar wens, dames?
Ja hoor, gewoon wat weinig volk.
Dat heb je hé met lunchtijd doorheen de week… Ben jij een foodblogger?
Ja maar ik wacht gewoon nog op een vriendin!
Oh secondje.
*Komt terug met 2 waardebonnen om op de Market te eten en te drinken*

Met andere woorden: ik voelde me precies eregast op een foodblogger event waar ik gratis producten, eten en drank kreeg, gewoon maar omdat ik mij graag bezig houd met eten.

Nu ik gevoeld heb aan het water, wil ik gerust een duik nemen!
Wat kun je van mijn blog verwachten?

  • Recepten voor Masha’s Jars
  • Recepten voor vegetarische maaltijden
  • Reviews van gezonde nieuwe/onbekende producten
  • Verhaaltjes over mijn leven waarin ik enthousiast ben voor het een of het ander
  • Foto’s van eten
Zie ik je terug op deze site? Hope so! 😊
Knuffels xxx

One thought on “Hello foodblog!

  1. Pingback: FULFIL bars – MASHA'S JARS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.